Gulvvasker og Woodboy

Leje af Gulvvasker via Hougaards Malerfirma i Viborg

Leder du efter en effektiv løsning til gulvvask? Hos Hougaards Malerfirma i Viborg tilbyder vi leje af højkvalitets gulvvaskemaskiner. Vores service inkluderer en uforpligtende demonstration, så du kan være sikker på, at du vælger den rette maskine til dine behov. Vores erfarne eksperter er altid til rådighed for at assistere og vejlede dig i valget af den optimale gulvvasker.

Vi garanterer en løsning, der matcher præcist dine krav og arbejdsopgaver. Hos Hougaards Malerfirma er vi med dig hele vejen – fra valg af maskine til færdigt arbejde.

Og det bedste af det hele? Prisen for leje af en gulvvasker er kun 200 kroner inklusiv moms per dag. En prisvenlig og effektiv løsning for alle dine gulvvask behov i Viborg området.

lej en gulvvasker - Hougaards Malerfirma - large thumbnail IMG 2845 - Lej en gulvvasker

Få et uforpligtende tilbud


Leje af Woodboy gulvsliber

  • Oliering – Er perfekt hvis man skal give sit trægulv olie, så man polerer olien ned i trægulvet. Til den handling skal der bruges hvide bats som vi også har i butikken.
  • Slibning – Kan lave en let sliber på fx gammel lakeret gulv, hvis man blot vil genlakerer træet. Der skal bruges slibenet for at udfører dette, som vi har i forskellige korn størrelser. 
  • Slibning – Kan slibe på betongulv for at få små krater og sten væk. For at fin slibe betongulvet og undgå at lave store risser i gulvet, bruges slbenet. Skal der slibes meget, kan der bruges grovt sandpapir og diamant skive som vi også har.
  • Slibning – Fjerner gammel bagside fra evt vinyl, tæpper, filt m.m. Det kan klares med sandpapir eller diamant skiven.

200,- pr. dag (der medfølger 1 stk. sandpapir i prisen)

lej en gulvvasker - Hougaards Malerfirma - large thumbnail IMG 2845 - Lej en gulvvasker