Maler i Viborg og omegn med bred erfaring

Boligvedligeholdelse kræver som regel både omhyggelighed, tid og tålmodighed. Og hvis du gerne vil være sikker på et ordentligt resultat, giver det i mange tilfælde god mening at hyre et eksternt firma ind til at stå for dele af vedligeholdelsen. Og hvis din bolig efterhånden trænger til en omgang maling enten indendørs eller udendørs, er du kommet til det helt rigtige sted.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Hougaards Malerfirma

Hvem er vi?

Hougaards Malerfirma ligger centralt placeret mellem Århus, Silkeborg, Randers og Viborg, og vores mål er at være danskernes foretrukne maler Viborg og omegn.
Vi har bred erfaring med både indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde, spartelarbejde og diverse former for reparation og vedligeholdelse, og vi servicerer både erhvervskunder, privatkunder, boligforeninger, private boligselskaber og offentlige institutioner.

viborg - Hougaards Malerfirma - image13 - Viborg

Vi tilbyder

Spartelarbejde

Udendørs Malerarbejde

Indendørs Malerarbejde

Galleri

Hvorfor vælge os?

Der findes mange malerfirmaer i Danmark. Men når du henvender dig hos os, er du garanteret både konkurrencedygtige priser, solid kommunikation gennem hele malerprocessen og et resultat, som du kan blive glad for både nu og på lang sigt.
Kvalitet er ét af vores nøgleord, og derfor bestræber vi os altid på et færdigt resultat, som 100% lever op til dine forventninger og til den aftale, som vi har lavet med dig på forhånd.

viborg - Hougaards Malerfirma - 344444908 810257550706292 8990200646891853400 n - Viborg

Hougaards Malerfirma

Hvordan forløber processen?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Ved du allerede, hvad du skal have lavet, kan du bruge formularen her på siden til at få et uforpligtende tilbud på maleropgaverne i din bolig. Vælger du at tage imod tilbuddet, vil vi sammen udarbejde en aftale om, hvordan processen skal forløbe og om, hvor lang tid det vil tage, før du har et flot og færdigt resultat.