Velkommen til Hougaards Malerfirma

Alle boliger kræver vedligeholdelse. Og en god tommelfingerregel lyder for eksempel, at du gerne skal male den indendørs del af din bolig mindst hver syvende år.
Er tiden kommet til enten indendørs maling, udendørs maling eller renovering af hullerne af dine vægge? Og søger du en erfaren og kvalitetsbevidst maler Randers og omegn? Så kan du trygt henvende dig hos Hougaards Malerfirma.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Hougaards Malerfirma

Om Hougaards Malerfirma

Hougaards Malerfirma holder til i grænseområdet mellem Århus, Randers, Viborg og Silkeborg. Selvom det primært er her, vi har vores daglige gang i udfører vi jævnligt også malerarbejde uden for disse områder.

Gennem tiden har vi serviceret et væld af både privatkunder, erhvervskunder, offentlige instanser, forsikringsselskaber og boligselskaber – og vi kan helt sikkert også finde en malerløsning, som perfekt dækker netop dine behov.

silkeborg - Hougaards Malerfirma - image13 - Silkeborg

Vi tilbyder

Spartelarbejde

Udendørs Malerarbejde

Indendørs Malerarbejde

Galleri

Vores priser

Prisen på vores arbejde afhænger helt af, hvad du konkret skal have lavet. Hvis du gerne vil have prisen, før vi går i gang, kan du med fordel udfylde skemaet på vores hjemmesiden og få et 100% uforpligtende tilbud på den maleropgave, der skal løses. Vælger du at tage imod tilbuddet, bliver du snarest muligt kontaktet, så vi så hurtigt som muligt kan udføre vores arbejde og give dig dét resultat, du drømmer om.

silkeborg - Hougaards Malerfirma - 344444908 810257550706292 8990200646891853400 n - Silkeborg

Hougaards Malerfirma

Vores styrker

Vores specialeområder dækker blandt andet indendørs maling, udendørs maling, spartelarbejde og andre former for væg- og loftrenovering, og der er flere gode grunde til, at du bør vælge os, næste gang du søger et malerfirma.

For det første tilstræber vi altid den højeste kvalitet, og samtlige af vores malermestre går både omhyggeligt og effektivt til værks. 

For det andet udbyder vi nogle af markedets pæneste priser – malerarbejde behøver langt fra at vælte dit budget.

Slutteligt leverer vi det færdige resultat til tiden. Når du laver en aftale med os, kan du være sikker på, at den bliver overholdt.