Kvalitetsbevidst malerfirma i Silkeborg og omegn

Er du bosat i Midtjylland? Og leder du efter en kvalitetsbevidst maler Silkeborg og omegn? Så er Hougaards Malerfirma garanteret lige noget for dig. Nedenfor kan du blive klogere på os og på, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Hougaards Malerfirma

Om Hougaards Malerfirma

Hougaards Malerfirma holder til i området mellem Randers, Herning, Viborg, Aarhus og Silkeborg. Vi har efterhånden mange års erfaring med alle traditionelle former for malerarbejde, og vores kunder omfatter blandt andet privatkunder, erhvervskunder, forsikringsselskaber, boligselskaber og offentlige instanser.

silkeborg - Hougaards Malerfirma - image13 - Silkeborg

Vi tilbyder

Spartelarbejde

Udendørs Malerarbejde

Indendørs Malerarbejde

Galleri

Vores priser

Prisen på vores arbejde afhænger helt af, hvad du konkret skal have lavet. Hvis du gerne vil have prisen, før vi går i gang, kan du med fordel udfylde skemaet på vores hjemmesiden og få et 100% uforpligtende tilbud på den maleropgave, der skal løses. Vælger du at tage imod tilbuddet, bliver du snarest muligt kontaktet, så vi så hurtigt som muligt kan udføre vores arbejde og give dig dét resultat, du drømmer om.

silkeborg - Hougaards Malerfirma - 344444908 810257550706292 8990200646891853400 n - Silkeborg

Hougaards Malerfirma

Fordelene ved at vælge os

Nogle boligejere vælger selv at stå for malingen af deres indendørs vægge, deres døre, deres carporte og deres hegn. Men hvis du gerne vil være sikker på et ordentligt og holdbart resultat, giver det altid bedst mening, at du hyrer et professionelt malerfirma. Og der er mere end én god grund til, at du med fordel kan vælge os. 

Vi leverer vores ydelser til nogle af markedets bedste priser. Vælger du os, vil du opdage, at maleropgaver langt fra behøver at vælge dit husholdningsbudget. 

Alle vores malermestre arbejder både effektivt og grundigt. Og de vil desuden altid tilstræbe at levere et resultat, som lever op til dine forventninger og til den aftale, som du på forhånd har lavet med os. 

Søger du en prissætning på den maleropgave, som du ligger inde med? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig og til hvilken pris.