Din maler i Herning og omegn

Maling af boligen er typisk en langtrukken og lettere besværlig proces. Derfor er det ikke overraskende, at mange mennesker vælger at uddelegere opgaven. Søger du en god maler Herning og omegn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden kan du blive klogere på, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Hougaards Malerfirma

Om os

Hos Hougaards Malerfirma tror vi på, at kvalitetsbevidsthed er vejen frem. Derfor tilstræber vi altid at give dig et resultat, som fuldkomment lever op til dine forventninger og til dét aftalegrundlag, som vi på forhånd udarbejder i fællesskab. Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og da vi har bred erfaring inden for branchen, kan du trygt henvende dig hos Hougaards Malerfirma, uanset hvilken maleropgave, du skal have udført.

herning - Hougaards Malerfirma - image13 - Herning

Vi tilbyder

Spartelarbejde

Udendørs Malerarbejde

Indendørs Malerarbejde

Galleri

Vores arbejdsområder

Hougaards Malerfirma har tre specialeområder, der dækker spartelarbejde, udendørs malerarbejde og indendørs malerarbejde.
Hvis du skal have malet nogle vægge, der for eksempel er fyldt med huller, klarer vi gerne reparationen for dig, før vi går i gang med at male. Udendørs malerarbejde kan vi blandt andet udføre på dit hus, et hegn eller en carport, mens vi indendørs glædeligt maler alle boligens rum.

herning - Hougaards Malerfirma - 344444908 810257550706292 8990200646891853400 n - Herning

Hougaards Malerfirma

Vores kunder

Hougaards Malerfirma har allerede et væld af tilfredse kunder i bagagen. Og udover at udføre maleropgaver for privatpersoner, tager vi jævnligt også maleropgaver for eksempel erhvervskunder, boligforeninger, private boligselskaber og offentlige institutioner.
Har du i forbindelse med vores ydelser spørgsmål, som endnu ikke er blevet besvaret? Eller kunne du dot tænke dig et uforpligtende tilbud på den maleropgave, som du ligger inde med? Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning, som du kan blive glad for både nu og på lang sigt.