Den kvalitetsbevidste malermester

Ser væggene i din bolig efterhånden en smule triste ud? Skaller din carport? Eller er det hegnet omkring dit hus, der trænger til en kærlig hånd? Uanset hvilken maleropgave du skal have løst, kan du enten vælge selv at varetage opgaven eller at lade et professionelt malerfirma klare den for dig. Og hvis du vælger den sidstnævnte løsning, er du sikker på et ordentligt resultat. Dét gælder ikke mindst, hvis du henvender dig hos Hougaards Malerfirma.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Hougaards Malerfirma

Hvem er Hougaards Malerfirma?

Hos Hougaard bestræber vi os på at være din foretrukne maler Aarhus og omegn. Vi varetager alle opgaver inden for traditionelt malerarbejde, herunder facadebehandling, spartelarbejde og maling af både indendørs og udendørs boligarealer. Vores kunder omfatter blandt andet private boligejere, erhvervskunder, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og private boligselskaber.

aarhus - Hougaards Malerfirma - image13 - Aarhus

Vi tilbyder

Spartelarbejde

Udendørs Malerarbejde

Indendørs Malerarbejde

Galleri

Hvorfor skal du vælge os?

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge Hougaards Malerfirma, næste gang du står med en større maleropgave. Først og fremmest er kvalitet og omhyggelighed i højsædet hos os. Vi overholder, de aftaler, vi laver med dig, vi leverer vores ydelser til tiden, og vi bestræber os altid på at give dig et resultat, som lever op til dine forventninger. Vi leverer ydelserne til konkurrencedygtige priser, vi arbejder effektivt, og vi gør vores bedste for at minimere anledninger til reklamationer.

aarhus - Hougaards Malerfirma - 344444908 810257550706292 8990200646891853400 n - Aarhus

Hougaards Malerfirma

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores ydelser? Kan du her på siden ikke finde en opgavebeskrivelse af den maleropgave, du skal have løst i din bolig? Eller søger du blot et uforpligtende tilbud på arbejdet? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på enten telefon eller mail. Kontakt os i dag og lad os sammen finde den allerbedste løsning for dig og din bolig.